Midnattstur ^_^

Klokken har tikket forbi midnatt og det er 22. juli. Det skal likevel handle om den 21! Det har vært en varm dag og nå er det tropenatt. Tidlig på dagen lagde vi masse god mat og etter det har vi kost oss og slappet av i solen. Klokken 22:30 bestemte vi oss for å gå en tur. Ikke nok med at temperaturen sier sommer, det gjør de lyse kveldene også!
Måkene satt på sitt faste sted og tok livet med ro ^_^
Vi gikk forbi en liten gjeng som sto på et rart sted med mobiltelefoner (nederst til venstre på bildet). Det kan hende de ventet på noe, tok bilde av noe, men det første som slo meg var at de spilte Pokemon Go, haha ^_^ Før var personer med nesa nedi mobilen og merkelig oppførsel gjerne en geocacher, men nå er det nok større sjanse for at de er pokemontrainere, statistisk sett ^_^
Noen hadde satt fram drikke til oss ^_^
Målet  for turen var Rugåsen, en liten utkikkspost i bygda. Det er ingen som bor her lenger, men det er et veldig fint sted å gå til.
Med en upåklagelig utsikt over bygda.
Det er en fin benk der også.
Jeg tar bilde med mobilen og den bestemmer fokus helt selv. Det ble enten gul himmel og bygda i skygge, eller en lysere bygd med hvit himmel. Fikk ikke begge!

Vi gikk forbi butikken på vei hjem. Jeg ble overrasket over at blomstene står ute, samtidig som det var litt fint. Kanskje de stoler på at Kardemommebyreglene blir fulgt?
Sentrum i Hommelstø har blitt flyttet og det har blitt satt opp et nytt skilt på vei mot bygda, men det gamle skiltet har ikke blitt tatt ned. Det står der fortsatt til glede for meg og måkene ^_^
Jeg prøvde også å ta et bilde av månen med mobilen, men selv om den er KJEMPEstor så blir det bare en liten prikk. Den er veldig fin i virkeligheten altså!
Lillesøster oppdaget flere frosker på turen. Denne virket ikke helt frisk. Måkene skrek som gale. Kanskje den var maten deres? Ikke fikk den en suss heller. 
Sånn så himmelen ut klokken 00:01!
På sånne kvelder og netter er det virkelig synd å sove bort sommernatta ^_^

Sommer er herlig!

Jeg ønsker alle en riktig god sommernatt ^_^

Kommentarer