Forsinka vårrengjøring.

I dag har jeg mislyktes! Mislyktes i å holde sommerdagen hellig. Litt sommerstemning hver dag, det var mitt mål, men i dag har jeg vært så opptatt med andre ting.

I fjor på samme tid så var jeg og TK i Oslo for å treffe resten av vårt quizlag før sommerferien. Det så sånn ut:
Utepils og quizzing ^_^

I dag derimot, har jeg drevet på med noe som kan ligne på vårrengjøring.

Det er snart ferie, og siden jeg ikke har lyst til å rydde og ordne så veldig i ferien, prøver jeg å få tatt noe av det verste nå i helga. Jeg reiser på ferie i neste uke og da vil jeg forlate en fin og ryddig hjem og gå ut fra at TK holder den like fin og ryddig til jeg kommer hjem igjen. Det er så deilig å ha alt på stell.

De som kjenner meg godt vet at til tross for hvor glad jeg er i orden, så er jeg en ordentlig rotekopp. En rotekopp som står i et latskap. 

 Dagens første prosjekt var å rydde i klesskapet mitt. Latskapet får jeg ta en annen dag ^_^
 Klesskapet mitt var, og er, skammelig nok, veldig, veldig fullt. Jeg klarer ikke å kaste noe. Det er en salig blanding av pene klær, for trange klær, sånn passe passelige klær, hullete klær. Sånn kan man ikke ha det. Jeg tok for meg klestype for klestype og sorterte ut det som er for smått som jeg ikke vil kaste, det jeg aldri bruker og det som er brukanes. Det var et salig rot på gulvet mens det foregikk. Den fulle plastposen i midten av bildet inneholder kun hullete strømpebukser!!! Bort med det!

Det ble veldig fint i skapet. Håper jeg klarer å holde det sånn en stund ^_^

 Neste post på programmet er alt hobbyrotet mitt. Vi flyttet hit i oktober og det er dessverre sånn at ikke alt har kommet helt i orden. Roterommet er fortsatt et roterom, og ikke det trivelige, inspirerende, kreative hobbyrommet jeg håpet det skulle bli. Det er ikke sikkert jeg får det til heller, men jeg kan i det minste få det ryddig. Da går i det minste trivelighetsskalaen opp!

For å få plass til alt stæsjet kjøpte vi oss hyller. Esker har blitt pakket ut og hyllene fyllt uten mål og mening. Det vil jeg gjøre noe med.
 Det ser kanskje ikke så ille ut på bildet, men det er masse av forbedringspotensiale. For ikke å snakke om alt som står på gulvet nedenfor hyllene. Hyllen til høyre, den står på gangen, var også fyllt med alt mulig rart tidligere i dag, men jeg ryddet det etter at jeg var ferdig med klesskapet. Ble veldig koselig!

Apropos hyller og kreativitet. Jeg følger en illustratør som kaller seg @doodleyboo på Instagram. Hun legger ut så mange inspirerende bilder. Dette tror jeg hun la ut i går, et bilde av... Hyller!

 Jeg synes det ser så koselig ut! Kanskje jeg kan få til noe sånt?

Jeg tror at med mindre rot og mer orden i sysakene så blir det lettere å være kreativ. Jeg håper i hvert fall det. Jeg vil så gjerne lage ting, men kommer aldri lenger enn med tanken.

Jeg får se hva jeg får til i morgen. Det er mye annet som må ordnes før ferien også... Det er bare å brette opp ermene og stå på!

Så mens solen skinte og sommeren herjet, var jeg inne mesteparten av dagen og drev på med en forsinket vårrengjøring. Sånn kan det gå! Kan vi forresten kalle det sommerrengjøring? Jo, det gjør vi. Jeg har sommerrengjort i dag! ^_^

Og mens jeg sommerrengjorde så begynte det å sommerregne!
Himmelen var blå og regnet dryppet ned i store dråper.

Så litt sommerstemning var det jo faktisk likevel ^_^

Snart skal jeg og TK ordne oss litt lørdagsgodter og se film. På menyen har vi druer, honningmelon, kokesjokolade og ovnsbakte søtpoteter. Det blir deilig! Vi skal se Zootropolis og det gleder jeg meg til!

Jeg skal være litt flinkere til å ta meg sommerstemningspauser i morgen!

Ha en fortreffelig lørdagskveld videre ^_^


Kommentarer