En ny lek ^_^

Hahaha! I dag fikk jeg det til å funke! I går bare plagdes jeg. Finner ikke noe gps-signal, fikk jeg beskjed om. Men i dag gikk det ganske bra. Ikke perfekt, men det funket! Så, klarer du å gjette hvorfor disse beina har trasket rundt i bygda i dag?

Joda, det stemmer det! Vi har fanget pokemon! Jeg lastet ned sommerens farsott, Pokemon Go, i går. Det ser jo så moro ut! Hverken jeg eller Lillesøster har spilt andre pokemon-spill, men vi fulgte med og elsket den første serien som gikk på tv på slutten av 90-tallet. Etter det har det kommet flere nye serier og nye pokemon som vi ikke vet noe om. 

Denne karen kjenner vi. Caterpie! Det var den første ville pokemonen vi fanget i dag, 100 meter fra der vi bor.
Hovedpersonen i Pokemonserien (som vi så på) heter Ash. Hans Caterpie utviklet seg til en slags sommerfugl og ville være sammen med de andre sommerfuglene, så Ash lot han reise. Det var en trist episode!

Pokemon Go er et gps-basert spill. Ved å gå rundt omkring kan det dukke opp forskjellige pokemon på din vei. Spillet sier fra og så kan man prøve å fange den. Sånn så verden ut på telefonen:
Og sånn så den virkelige verden ut ^_^
Når man kommer i nærheten av en pokemon og skal fange den så kan man velge å ha "kamerabakgrunn", som jeg velger å kalle det. Dette er Staryu. En vannpokemon. Skikkelig sint var den også. Men vi tok den vi!
Det var den kleineste pokemonen vi tok, helt inntil et hus med folk vi ikke kjenner så godt. Og bilen sto i oppkjørselen...

Jeg syntes det var kjempemoro! Disse fem fanget vi i dag ^_^
Etter at vi kom hjem igjen så jeg og Lillesøster at det var noen flere i nærheten, så vi gikk en ekstra runde. Uten at vi kom noe nærmere. Ikke en gang her var det noen å finne!
Hadde jeg vært en pokemon så hadde jeg ventet her ved trappa. 

Vi snudde og gikk hjem igjen, uten pokemon nummer seks, men med flere skritt på skrittelleren ^_^

Vi har nå litt å gjøre i tiden fremover. Det er mange flere å finne!
Har du funnet noen Pokemon i dag? Eller lekt en annen morsom lek?

Uansett håper jeg at alle mine lesere har hatt en strålende sommertirsdag!

Ha en fin kveld videre ^_^ 

Kommentarer