9. strek i desember ^_^

Det er mandag, det snør ute og jeg er ferdig med eksamen! Nå kan jeg begynne å konsentrere meg om det som omringer meg sånn ellers. Det vil si

  • Alle hobbyprosjektene i garn og tekstil som ligger og slenger, spesielt de som skal bli ferdig til jul. 
  • Hjemmet, som befinner seg i et mildt eksamenskaos med papir overalt og en neglisjert oppvask.
  • Alle bloggideene mine fra denne bloggen, til studentrådsblogg og til dagens lille promenade og to blogger jeg bare tenker på å starte.
  • Tegneideene mine fra tegningsdagbok til tegneserier til å lage kortmotiv og tegne portretter.

I dag skal jeg bare kose meg og svømme i alle mine kreative hobbyprosjekt. Kanskje feire semesterslutt med å ta på meg noe fint og leke prinsesse. Noe som tar meg over til dagens strek: Motetegning. Jeg vet ikke hvem som har tegnet dette, og jeg husker ikke hvor jeg og TK kjøpte det. Vi kjøpte flere ark. Det kan ha vært i forbindelse med Oslo bokfestival et eller annet år. 


Er ikke denne tegningen flott? Jeg elsker fargene, formene, prikkene. Det er bare å la seg inspirere til å finne frem finstasen og ta seg en tur ut i vinterværet.

Jeg liker motetegninger. Selv om modellene alltid er veldig tynne, men jeg tror det er morsommere å tegne klær på denne måten. Lage spennende snitt og morsomme former. I disse tider hvor kropp er så mye i fokus og det kriges mellom slanke og overvektige på kommentarfeltene havner gjerne motetegninger og modellvirksomhet litt i fokus også. Personlig har jeg aldri hatt motetegninger eller barbiedukker som ideal, jeg bare synes de er morsomme å se på og jeg ser for meg at de er kjempemorsomme å tegne! Jeg har fire av disse bildene, og jeg gleder meg til å henge dem på veggen. Jeg må bare finne en rammeløsning først, som ikke koster skjorta :-)

Jeg vet om en dyktig dame i min familie som har tegnet slike tegninger, og jeg har ønsket meg dem lenge. Det er noe spesielt når man vet hvem som har laget dem i tillegg. Men tegningene, som jeg fikk et lite glimt av som barn, er forsvunnet og jeg vet ikke om de noen gang vil dukke opp. Jeg tar vare på minnet i hvert fall, at allerede som barn ble jeg forelsket i tegninger :-)

Ha en strålende mandag og en strålende uke også treffes vi til en ny strek i morgen ^_^


Kommentarer