10. strek i desember ^_^

Det er tirsdag og vi nærmer oss halvveis til julaften med stormskritt. Aller helst foretrekker jeg å være ferdig med julegavene før desember kommer, for jeg synes det blir så ubehagelig når butikkene er så fulle av folk som skal fram, fram, fram. Det skal likevel godt gjøres at man ikke må innom en eneste butikk i desember måned, og jeg må innrømme at det er sjelden jeg faktisk klarer å bli ferdig med julegavene før desember starter. Det er som regel bare en ønskedrøm ^_^

Det er heller ikke så lett å finne det en er ute etter. Er det ikke rart at butikkene alltid er fulle av så morsomme småting, men når man faktisk er ute for å kjøpe noe så finner man ingen verden ting? Det er så kjedelig!



Som dere ser er dagens strek Kjell Aukrust, og i min jakt på julebilder var det denne mislykkete julehandelen jeg snublet over. Og det er klart, desember er ikke bare kos. Det er hardt arbeid å dra på julehandel, samtidig som det er både stressende og ubehagelig som jeg var inne på i sted.

Jeg har ikke vært å sett på "Jul i Flåklypa" ennå. Det er veldig mange anmeldere som liker den veldig godt og det er jo ikke tvil om at kinobillettsalget går bra. Egentlig er det bare en kinofilm jeg har tenkt å rekke før nyttår og det er "Hobbiten: Smaugs ødemark", selv om jeg sikkert rekker å se den neste år også :-) Eller, man skal ikke være for sikker, for jeg er en sånn kjiping som vil se filmene i 2D og da kan det være greit å være rask. Man vet aldri hvor lenge de visningene går. Kanskje jeg og TK ser den på fredag :-)

Uansett, for at ikke mine lesere skal sitte igjen med en vond smak av mislykket julehandel etter å ha lest bloggen min, avslutter jeg dagens strek med et vellykket hopp! Kjell Aukrust er en dyktig tegner :-)



Nå er det bare å ta med seg den positive energien dette hoppet gir og gjøre det beste ut av dagen! Blir det juleshopping i dag, er jeg sikker på den blir vellykket ;-)


^_^


Kommentarer