5. desemberstrek ^_^

Det er en ny uke med nye muligheter! Kanskje jeg blir ferdig med alle julegavene denne uka? Kanskje jeg rekker å vaske gulvet? Det er 5. desember og mandag ^_^
I dag hadde jeg på meg nåla på jobb. Jeg har ikke vært flink til å bruke nålene så langt, men det er fortsatt en god del dager igjen!

I dag var det min tur å åpne skuffkalenderen og jeg fikk så kul en gave!
En alligator!!!!
De er så søte ^_^
Også fikk jeg et kompass, for det trenger man når man jakter krokodiller og alligatorer i sumpene. Eller når man er ute i skogen og plukker bær. Eller kanskje når man er på kjøpesenteret i desember???
 TK fikk en vinterblomst i playmobilkalenderen. Den var fin den også, men ikke like fin som gaven min ^_^

Jeg fikk tegnet en tegning til i dag også! Jeg vet ikke helt om jeg vil gi noen hint i dag... Her må man bare bruke fantasien. Det gjør i hvert fall Strikkedama. Jeg synes hun er veldig fantasifull. Og musikalsk. Det er helt sikkert julemusikk hun hører på.
 Jeg var ute å gikk i stad og da skinte stjernene. I morges skinte sola og gjorde himmelen rød. Det er pent, men jeg gleder meg likevel veldig til lysere dager. Så kan det se sånn ut klokken 6:30 i stedet for 8:30 ^_^
 I dag var det forresten tredje dag med kalenderåpning på jobb. Jeg lusker stille rundt og lurer på når det blir min tur og hvilken pakke det er jeg får.
 Jeg må nok vente litt til. Kanskje i morgen?

Grunnen til at jeg var ute og gikk under stjernene i sted var at vi har hatt styremøte i husflidslaget i dag. Jeg satt og strikket nisselue mens de andre sjekket regnskap og gikk gjennom bilagene. Det var et meget produktivt møte ^_^
Hvordan gikk det med tegningen i dag? Begynte en bestemt sang å surre rundt i hodet ditt?
Det er en musevisastrek! ^_^

Jeg forsket ikke på andres tegninger og bilder før jeg tegnet og ser at jeg har potensiale både når det kommer til å tegne støvler og musefeller. Strikkedamabestemora i gyngestolpoteten derimot, den ble riktig så bra synes jeg, hihi...

I kveld blir det sen kveldsmat på meg. Varm kakao og 13 minutter med Selmas jul. Det skal jeg unne meg! Det blir så hyggelig og så får jeg sove så godt etterpå.

Jeg tenkte jeg skulle runde av med et skjermbilde fra mobilen. Noen har sikkert fått med seg at jeg gjenopprettet fabrikkinnstillingene på mobilen min uten å sikkerhetskopiere først... Det var ikke lurt. Uansett, jeg måtte ha et nytt bakgrunnsbilde! Og siden desember var like om hjørnet så ble det et julebilde:
Lillebror er min favorittkunstner!

Og på kjøpet fikk dere se alle favorittappene mine, heldiggriser ^_^

Jeg håper alle har hatt en fin start på uken! I morgen er jeg opptatt fra morgen til kveld og er veldig spent på hvordan jeg skal løse det med bloggen. Vi får leve litt i spenning alle sammen!

Vi blogges ^_^


Kommentarer