4. desemberstrek ^_^

I dag er det 2. søndag i advent og 4. desember. Den fine kalendernåla har strikk og søm i bakgrunnen. Det passer bra i dag, for jeg har strikket og sydd!
 Til og med TK har "sydd" i dag! Han fikk et knappejuletre i kalenderen som han skyndte seg å montere med nål og tråd! Den ble kjempesøt! Det har aldri falt meg inn å lage et tre av knapper. Tårn ja, men et tre? Jeg synes de små grå kan skjerpe seg litt og komme på flere, kreative ideer ^_^
 Apropos de små grå. Jeg har tegnet en ny strek i dag. Denne gangen fargelagt med helt vanlige fargeblyanter. Hvilken historie er det Strikkedama gjenskaper i dag?
 Jeg og Strikkedama er veldig like, men av og til gjør hun ting jeg ikke ville ha gjort, sånn som å gå frivillig ut i dyp snø.

Det er fortsatt et kjempetynt lag med snø på bakken hos oss. Det har vært nydelig ute i dag. Månen, syltynn og buet, har hengt så fint på den blå himmelen. Jeg har også hengt, men for det meste inne, ved symaskinen, men også litt ute. Gjennom vinduet.
 Så kan ingen si at jeg ikke har vært ute! ^_^

I dag rakk jeg å sy en veske (da har jeg bare 3 igjen), og jeg fikk sydd igjen noen vrengehull i noen av veskene som jeg solgte på jobben. De ble satt litt på vent mens jeg forberedte meg til julemesse.
 Jeg er kjempefornøyd ^_^

Etter sying og tegning og spising, dro jeg og TK på kino. En versjon av inspirasjonskilden til tegningen min går faktisk på kino nå.

Jeg regner med at de tre røde toppluene var avslørende nok?
 Det var en Snekker Andersen-strek!

Bildet nederst til høyre er fra dukketeaterversjonen som bruker å spilles på Trikekstallen i Oslo. Jeg og TK har vært å sett den to ganger. Den er veldig koselig ^_^

Det hadde vært gøy å være en racer på strikkepinnene og kunne laget fantastiske kreasjoner i superfart. Da kunne jeg ha vært en strikkenisse!

Noe strikk prøver jeg å få til i jula, men jeg starter alltid for sent. Om jeg blir ferdig så kan jeg gi bort disse tre strikkeriene i år:
 Ikke la dere lure av det brune i den gråblå tråden. Den er bare blågrå. Jeg puttet på et filter for å få frem kontrastene bedre, og la ikke merke til at det ble brunt. Det hadde vært veldig fint da ^_^

Som sagt så var vi på kino. Vi så ikke på Snekker Andersen.
 Vi så heller ingen av filmene under.
 Jeg gleder meg til Guardians of the galaxy vol. 2. Og Fantastic Beasts skal vi prøve å få sett neste helg. Jeg gleder meg også til å se den nyeste Star Wars-filmen. Jeg så Ip-man på Netflix i går, og ble endelig kjent med Donnie Yen. Lillebror syntes det var en skam at jeg ikke visste hvem han var. Nå vet jeg det! Forrest Whitaker er en av mine favoritter. Ghost Dog, blant annet, kjempebra! Også var det kjekkasen med skjegget. Jeg sto og så på plakaten og syntes han virket så kjent. Det var noe med øynene og munnen. Og så skjønte jeg det! Det er kjekkasen fra Dirty Dancing 2! Jeg, som aldri har sett Pretty Woman, jeg som bare synes Dirty Dancing er en passe grei film og jeg som ikke har tenkt å se den nyeste Bridget Jones-filmen, eller den forrige for den saks skyld, jeg har Dirty Dancing 2 stående i dvd-hylla mi. Fordi jeg liker den. Litt flaut, men hva kan man gjøre? Man liker det man liker ^_^

I dag så vi Doctor Strange.
 Tilda Swinton spiller i den! Hun er kul.

Jeg strikket litt før filmen startet. Det er en halvferdig nisselue som jeg tenkte jeg skulle få ferdig til fredag... Tror du det går?
 TK drev og ryddet på kjøkkenet mens jeg sydde tidligere i dag, og da fant han en bruskork. Coca Cola har trua på at det skal gå bra ^_^
 Og før jeg runder av så må jeg bare vise hva jeg gjorde sent i går natt. Klokka var over midnatt. Jeg satt og så litt på bilder på Instagram. @dandelyne dukket opp på forslagslisten min og jeg ble helt forelsket i alle bildene hun delte. Hun lager og selger minisybuer, eller minihoops. Man får kjøpt dem forskjellige steder på nett, men jeg endte opp hos kilden og shoppet en pakke med sybuer midt i natten. Så nå er det ikke noe tvil om hva jeg skal gjøre i 2017!

Er de ikke kule?
 Jeg gleder meg sånn til de kommer i posten!

Nå skal jeg spise litt kveldsmat og nyte lysene på stuebordet, et rosa lys for glede og et blått lys for håp.

Jeg håper alle har hatt en kjempefin helg og at det blir en kjempefin uke!

Jeg er litt usikker på om jeg får til en strek i morgen, jeg har ingen tegninger klare, men blogging blir det!

God natt og sov godt når den tid kommer ^_^

Kommentarer