14. desemberstrek ^_^

Det er 14. desember! Dagens nål ble ikke brukt. Jeg har vært veldig dårlig på å bruke nålene mine i år. Men fin er den, med hjerte på ^_^
 I det minste har den fått prydet skuffkalenderen vår i hele 14 dager! Men i dag var det stopp. Det var TK sin tur å åpne en skuff, mens jeg fikk åpne en luke.
TK fikk en sprettball!
Og jeg fikk et septer og en slags krone. Jeg tror kanskje ikke kronen er snømannen sin... 

Jeg synes at playmobilkalenderen er veldig fin og variert, men synes samtidig det er veldig dumt at alle tingene som er inne vises på esken. Jeg skjønner at det er en oversikt over innholdet på pappen rundt esken, som det var i dette tilfellet. Foreldre vil jo gjerne vite hva det er de kjøper. Men selve boksen med lukene kunne jo ha vært litt mer hemmelighetsfulle.

Strikkedama er ikke så hemmelighetsfull, men hun har klatret opp i et tre med en veldig liten stamme (høydeskrekk) for å lage sin versjon av en kjent scene fra... Ja, fra hva da?
I dag har det vært litt kaldt og frost, blå himmel og sol!
 Bladene på juleepletreet var dekket av rim, bjellene like så ^_^
 Jeg avspaserte et par timer på jobb for å få unna litt mer julestell. Jeg fikk ryddet litt, vasket litt og utpå kvelden fikk jeg sydd og strikket litt.
 
Etter å ha sydd den siste vesken for i år, pakket jeg bort symaskinen. Nå er det bare noen vrengeåpninger som gjenstår.

Jeg må feste noen tråder på strikkeprosjektet og så er det også klart. Jeg må få pakket inn de gavene som skal med posten... Skulle gjerne ha gjort dette i kveld, men det spørs om jeg ikke må kapitulere og finne sengen. I morgen er jo den store koffertpakkedagen! Og det skal gjøres uten stress, ellers blir det bare tull. Jeg krysser fingre og tær! 

Jeg tenkte forresten jeg kunne dele strekene fra første halvdel av desember. Her ligger de så pent på kjøkkenøya ^_^
 Det har vært en strek alle dagene så langt, jeg klarer ikke å la være, selv om jeg sa at jeg tvilte på at jeg kunne legge ut en strek hver dag. Bildet som mangler her er dompap-streken, som bare var en kladd i kladdeboka mi. 

Narnia-streken er min favoritt ^_^

Klarte du dagens strek?
 
 Det var en Pippi Langstrømpe-strek!

Episodene i serien hvor hun feirer jul er så koselige. Hun pakker inn alle gavene og henger dem opp i et stort tre til alle barna. Så på julekvelden kommer alle barna hjem til Pippi med en kjempefin gave til henne også!

Strikkedama sitter i treet og strikker på det blå skjerfet. Skulle jeg ha hatt en sånn genser, så skulle den ha vært like lang på meg som den er på Pippi ^_^

Dette er det nærmeste jeg har kommet, jeg kalte den Pippegenseren, selv om den ikke var heeeeelt lik...
 Jeg kjøpte den på loppis i 2004. Det var mitt første år boende i Oslo og jeg elsket friheten og å kunne ta på seg det rareste man eide og gå ut, for samme hva det var så var det egentlig ikke så rart.

Nå skal jeg runde av. Men først må jeg bare vise fram et bilde til. TK har pakket inn skuffkalendergaver som jeg kan ta med på tur. Og han har lagt fram julegavene jeg får!!!!
Totoroputa, nisselua og det framtidige strikkeprosjektet til venstre, er ikke en del av gaven. Voteboka fikk jeg til jul i fjor ^_^

Jeg kjenner jeg begynner å glede meg til julaften!

Ha en nydelig vinternatt!
Og som Pippi  håper jeg alle kjenner gleden ved å gi, for å gi og glede andre er noe av det beste som finnes!

^_^

Kommentarer