24. desember 2023

 Så ble det julaften i år også. Vi lå til det ble lyst og det var rundt klokka 9:30. Det er godt å ligge lenge.


Jeg startet dagen med å se siste episode av Snøfall 2. Det var en bra serie. Så kikket jeg gjennom julegavene jeg hadde med i kofferten og fant to pakker som trengte en ekstra runde med tape.


Det var lett å ordne. Så spiste damene i huset frokost og Mamma hadde laget skikkelig god kakao. Gutta var ikke interessert i mat så "tidlig".


Ellers er det ingen jul uten "Tre nøtter til Askepott". Eller, det er ikke sant, det ble jul det året jeg og Lillesøster satt på Værnes lufthavn på julaften også, men det er best når vi får sett den. I år så Lillebror den også og det var ekstra koselig.

Vi gikk en tur til mormor, ca 14:30, og himmelen var nydelig.


Mormor bor på omsorgsbolig og mens vi var der kom koret og sang noen julesanger. Det var veldig fint. Julesanger er aller finest live, synes jeg.

Så dro vi hjem og spiste middag. Litt senere ble det gaveåpning. Jeg fikk så mye fint! Jeg fikk lego, bøker, smykker, tegneserier, juleservise, sengetøy, film og mere til.


Julebloggkalenderen er over for denne gang. Tusen takk til alle som har vært innom og lest og tusen takk for alle kommentarer på Facebook. Jeg ønsker hver og en av dere en riktig god jul og godt nytt år!

Kommentarer