20. desember 2023

 I dag har vi spist julegrøt hos svigerforeldrene mine!


Det var selvfølgelig en mandel i grøten og det var Tore Kristian som var den heldige vinneren. Han fikk en stor marsipangris.


Men jeg har også vunnet mandel! I forrige uke spiste jeg, Mamma og Lillesøster grøt hjemme hos Lillesøster. Premien var en hobbypakke fra Søstrene Grene med avansert julekurvfletting.


Julekurvene ble veldig fine, men de var vanskelige å flette! Papiret ble litt skrukkete og brettet her og der, men det går bra. Øvelse gjør mester!

Vi fikk også hver vår julekalender da vi var hos svigers i dag. Nå kan vi skrape mange dager på en gang! Kanskje har vi flaks?


Vi henger veldig etter på de andre adventskalenderne våre. Vi har ikke åpnet noen luker siden 4. desember, tror jeg. Men ellers ligger vi godt an med jula. Vi er fornøyd med årets pynting og vi har kjøpt julegaver. Jeg har fortsatt noen jeg må pakke inn og jeg har også en koffert som skal pakkes.

I kveld er jeg trøtt og tar livet med ro. Jeg skal spise en lussekatt og se en episode julekalender og så blir det natt. Pakke kan jeg gjøre i morgen.

Jeg håper du har hatt en fin dag! Nå er det bare 4 dager til jul!

Kommentarer