Juledyrkalender 2017 - Luke 11 ^_^

En ny uke med nye muligheter! I dag er Katja på besøk og vi tegner sammen. Det er så koselig!
I morges snødde det da vi sto opp og det var et tynt lag med hvitt på bakken.
Jeg og TK åpnet kalender før jobb.
Den lille muldvarpen virket veldig morgenfrisk. Jeg var det totalt motsatte. Jeg kunne ha sovet hele dagen, det er jeg sikker på! TK fikk en nål med en fugl på, kanskje en vinterfugl? Og i kalenderen med trefigurene var det en vaskebjørn.

Det er hverken vaskebjørn eller fugl bak juledyrluken, men det er et dyr som kan fly!
Det finnes mange forskjellige slags flaggermuser. De to hovedgruppene er småflaggermus og flygehunder. Jeg, Katja og Espen har tegnet flygehunder. De er så søte og ligner på små flygende hunder. Ikke alle er like små. Den største arten har et vingespenn på 1,5 meter. Små eller store, det de har til felles, er at de er veldig glade i frukt. De er også veldig viktig for mange plantearter, som er avhengig av at flaggermusene sprer frøene deres.

Vi har ikke flygehund i Norge, men vi har hele 12 forskjellige arter småflaggermus. Den mest vanlige av dem er nordflaggermus og de få gangene jeg har sett en flaggermus flakse omkring, så har det nok vært en av dem.

Da jeg sjekket instagram i morges, så dukket dette bildet opp:
Det passet så bra i dag! Tegneren heter Graham Annable og jobber blant annet med å tegne storyboard til filmer. I tillegg har han disse morsomme småtegningene som han kaller grickledoodle. De er supre!

Nå har Katja tegnet ferdig merkelapper frem til lørdagen, mens jeg har kladdet fire. Det er bare for meg å fortsette tegningen i morgen ^_^

Jeg ønsker alle en trivelig og fin uke!


Kommentarer