11. desember 2014 - Julegater og vindusshopping ^_^

I skrivende stund er det skikkelig mørkt ute. Jeg sitter på kontoret. Jeg har logget ut av alle systemer selvfølgelig, jeg tar ikke betalt for å blogge ;-)
 
Jeg skal på quiz og jeg venter på at TK skal komme inn til byen. Det siste jeg hørte var at han hadde biltrøbbel så vi får se når det blir. Jeg må være ute av kontoret innen klokken 18 så jeg har drøye 40 minutter innendørs før det er ut i Oslos gater.
 
Det er ikke noe snø her så det er, og jeg sier det igjen, mørkt. Likevel er det mye lys også. Det er jo desember ^_^

 
Det er ikke så lett for en som ikke holder på med foto og som bare knipser i vei med mobilen å ta fine bilder i mørket. Men det får nå være. Her ser vi julemarkedsgaten ved Spikersuppa/Karl Johans gate.

 
 
 
Det er veldig hyggelig med julegater. Det lukter godt av deilig mat og man kan kjøpe så mye forskjellig. Eller bare se på selvfølgelig ^_^
 

 
Like ved ligger Stortinget. På plassen utenfor kan man stå omringet av juletrær og late som om det er trærne som danser rundt deg ^_^
 

 
Å gå i butikker og slikt i desember er ofte bare stress, derfor er det fint å kunne stoppe opp litt for å se seg rundt. Kikke i vinduer, se hvordan de har pyntet her og der. Enten i storbygatene eller hos naboen.
 
På film ser man ofte de vakreste vindusutstillingene. Nå synes jeg vindusutstillinger er litt ymse, men jeg ble stående og kikke litt i vinduet til Freias sjokoladebutikk i Karl Johan :-)

 
Glasskuler med non stop, masse pepperkaker og snø :-D

 
Jeg gleder meg til å lage pepperkakehus senere i desember :-D
 
Jeg avslutter med dette bildet jeg tok i forrige uke. Da hadde vi en dag med bittelitt snø ^_^
 
 
Om 25 minutter må jeg være ute. TK blir tauet hjem av sin far. Noe har røket, en slange eller noe. Da håper jeg han kan ta toget innover, sånn at vi får quizzet litt!
 
Neste gang er det avslutning og julequiz, og vi ligger godt an til å få premie!
 
Kanskje jeg skal finne meg et sted å spise, også kan jeg skrive litt julekort mens jeg venter. Det er en god plan ^_^
 
Liker du julepynten der du bor?
 


Kommentarer