En fin juli 2023 - Min nye hage

 Hei! Det er fortsatt en stund til neste juleblogg, men kanskje jeg kan friste med litt juliblogg i stedet? Det har vært så travelt i det siste. Jeg har vært stressa. Og da glemmer jeg å sette pris på de små, fine tingene rundt meg, de gode øyeblikkene. Så jeg bestemte meg for å skrive ned noe fint hver dag fremover. Endre fokus. Puste litt saktere. Og så fikk jeg lyst til å dele disse fine tingene med dere. I dag skal jeg dele litt fra hagen.

Jeg og Tore Kristian har flyttet og har dermed fått en helt ny hage! 

Jeg ser at det er potensiale, men jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Jeg vet nesten ingenting om hager. Dessuten bor vi fortsatt i flyttekaos inne, og det er innsiden som må prioriteres.. Det kommer til å bli fint, men hvem vet når. Det føles litt håpløst innimellom. Men nå er det snart ferie og da blir det forhåpentligvis lettere å komme i gang. Og tenk, her om dagen mens jeg var ute og vannet blomster, så kom den ene naboen vår og ga oss tre planter som hun hadde sådd tidligere i år! I dag plantet jeg dem i krukker ute. Jeg håper de vil trives!

Hendelsen står i stor en kontrast til hva jeg opplevde for litt siden. Jeg hadde en liten ripsbusk utenfor leiligheten vår i Vestby. Uka før vi flyttet så kjørte ene naboen over den med gressklipper så det ble bare stubber igjen. Jeg ble så lei meg. Og så kom vi hit og naboen gir oss tre planter som vi kan pynte med ute. Det gjorde meg veldig glad.

I den nye hagen har vi litt jordbær og en større ripsbusk enn den jeg hadde fra før og i dag så jeg at noen bær har begynt å modnes. Hurra!

Bare se så fine farger på ripsen! Jeg sto og beundret dem en liten stund, hvordan fargene går fra lys grønt til rødaktig. Jeg gleder meg til å smake.

Det kom noen få dråper regn på kvelden, til glede for ripsbusker og andre buskvekster. Etterpå tok jeg et bilde fra verandaen.


Vi har ingen møbler på verandaen ennå, og ingen sofa i stua, så utsikten blir ikke nytt til det fulle ennå, men jeg har merket meg lyset om kveldene. Hvordan det endrer seg. Det er så fint! Jeg føler meg heldig!

Hvordan har din start på juli vært?

Kommentarer

  1. Så trivelig sted. Snart kan du plante roser og andre stauder for neste år.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar