En fin juli 2023 - Gjenforening

 I dag dro jeg, lillebror og lillesøster for å hente Tore Kristian på flyplassen! 

Herr og fru, sammen igjen! 

TK har ikke vært på besøk på noen år, og vi tenkte at det kunne være hyggelig å overnatte hos lillebror. Han har jo fått sitt eget sted siden sist. Flyturen hadde gått fint og vi ble sittende hjemme hos lillebror og småprate. Så gikk vi til Milano for å spise.

Der var det masse folk! Vi måtte vente litt, men vi hadde det ikke travelt. Maten var god. Så handlet vi litt godter på den søndagsåpne butikken og dro hjem igjen. Vi fant til og med en snarvei!

Vi så den første Indians Jones-filmen og vi spilte et brettspill som heter "Coraline; Beware the Other Mother".

Det er et samarbeidsspill basert på filmen Coraline. Vi elsker filmen og det er et morsomt lite spill. Vi spilte to ganger og tapte første gangen. Andre gangen vant vi med et nødskrik. Det var gøy.

Det er koselig at TK kom en liten tur. Jeg håper vi finner på flere hyggelige ting å gjøre de neste dagene. Det er meldt gråe dager med noe nedbør. Tidlig i morges, sånn en gang i 3-4-tia, så himmelen sånn ut:

Det var nydelig. Det reflekterte i vinduene i nabohuset og det så ut som om det sto i brann. Sauene i bakgården lå og slappet av. Jeg elsker de lyse nettene om sommeren nordpå!

Men hva er det ordtaket sier? Aften rød gir morgen blød?

Kommentarer