Høstens tv-serier!

Ihvertfall høstens serier her i B6, vårt kjære hjem :-) 
Vinden uler, regnet plasker ned, mørket senker seg. Det er serietid! Nå følger en liste over seriene vi enten ser eller skal se på i løpet av høsten. :-D

Aller først: Serier vi er nesten ferdig med å se:


En fantastisk serie! Jeg elsker den! Og jeg er så trist for vi har bare 2 episoder igjen... Jeg vil ikke at det skal ta slutt... Kampen mellom det gode og det onde kan bare fortsette og fortsette i sesong på sesong! Nå har det gått en hel sommerferie siden jeg så forrige episode. Kanskje jeg må begynne på nytt? ;-D


En underholdende serie om husmoren Nancy som satser på et yrke innen narkolanging. Den er morsom og jeg liker den, men innimellom blir jeg litt lei og må ha en pause. Men her også er det bare to episoder igjen. Og vi har lånt den. Se og lever tilbake!

Deretter: Serier som trenger et gjensyn:



Enda en serie jeg har fått lånt :-) Den ble vist på Animeaften i fjor og trengte et gjensyn. Mest for å finne ut om jeg egentlig liker den eller ikke. Den har en rotete måte å fortelle historien på, som funker, men man må følge godt med. Historien har et stort persongalleri der alle er, på en eller annen måte, knyttet til hverandre, om de er en del av mafiaen eller noe annet... ^_^



Denne serien har også blitt vist på Animeaften. Jeg liker den veldig godt. Den ene hovedpersonen er involvert i et slags spill, på liv og død, der han rår over en stor sum penger og en masse makt som han må bruke på best mulig måte for å redde verden. Når jenta møter ham har han slettet hukommelsen sin, men er fortsatt med på spillet uten at han vet det. Litt alvor og masse subtil humor :-) Historien fortsetter i to påfølgende filmer, men jeg har bare fått sett den ene. TK vil gjerne se serien før vi ser filmene, og det er jeg med på :-)


Som så mange andre nordmenn setter jeg pris på britisk humor, og det er denne serien full av! Bernard Black er en gretten grinebiter som hater folk, og han eier og driver en liten koselig bruktbokhandel. Bra kombinasjon:-)  Det begynner å bli et par år siden sist, så det er koselig med et gjensyn. Passer godt til taco på lørdagskvelden :-)


 Så var det alle de andre seriene :-)



Som jeg gleder meg :-) Nå sitter alle jeg kjenner og gråter fordi de har sett ferdig siste episode i sesong 5, mens jeg fortsatt kan glede meg til sesong 4 :-) De er sååååå misunnelige ;-)
True Blood anbefales på det sterkeste. Vampyrene har nemlig stått fram og krever like rettigheter som resten av befolkningen. Og ingen vil vel være diskriminerende? Eller? Og når det først finnes vampyrer, hva annet er det ikke som lusker omkring i skyggene?


Columbo! Søndagskos :-) Når man trenger litt krim. Og det skjer jo innimellom :-)


Jeg har ikke sett hele Twin Peaks. Det er vel omtrent like flaut som at jeg ikke har sett Scarface med Al Pacino. Jeg har sett halve. Twin Peaks altså. Men måtte ha en pause etter episoden der det går en hest rundt i stua og Killer Bob gjemmer seg bak sofaen. Jeg er så lettskremt :-( 
På tide å prøve igjen?


Yeah :-) Passer bra til helgefrokosten :-)


Også en serie som passer bra til frokost. Eller kveldsmat :-) Jeg kjenner ikke så mange av disse artistene som gjester showet, men desto morsommere når man først kjenner igjen noen :-)


Litt mer humor! Det er godt å ha et par serier som ikke krever for mye av en. Som bare skal være morsomme og underholde deg. Jeg har lenge hatt lyst til å se Arrested Development, som er vel det man kan kalle en forviklingskomedie, og nå er jeg på sesong 2. Hurra :-)


Denne fikk jeg låne av en venninne som liker den veldig godt. Jeg vet ikke så mye om den. Det handler om krig. Jeg skal gi den en sjanse :-)

I tillegg!


Med en ny datamaskin i huset har vi mulighet til å laste ned serier digitalt! Første serie på programposten er animeserien "Soul Eater". Vi følger en gjeng ungdommer, noen er våpenmestere, andre er våpen, som jakter på onde sjeler og ødelegger dem. Mye fart og moro :-)

Også ser jeg jo serier på Animeaften hver fredag. Det må vi ikke glemme!


I "Library Wars" følger vi en ung jente og hennes medsoldater i deres kamp for å beskytte bøker mot sensur. Og det er ordentlig kamp med våpen og dødsfall og alltingen. Mye humor og foreløbig helt greit å se på.


"Katanagatari" er en slags eventyrserie der vi følger to personer i deres jakt på 12 legendariske sverd. En veldig estetisk serie, men samtidig litt sakte med mye dialog. Den er morsom, men det blir litt for mye prat innimellom :-)


"Princess Jellyfish" er min nye favoritt! En kjempemorsom serie om nerder blandet med litt romantikk. Moro moro *klapper i hendene*!


"Puella Magi Madoka Magica". De kaller det en mørkere magijenteserie. Jeg følger med, men har ikke helt bestemt meg for hva jeg synes. Jeg venter og ser.




Nei, det er ikke småtterier. Det virker som om høsten, kanskje også vinteren, er fylt opp med underholdning fra topp til tå. Og enda har jeg ikke nevnt "Graham Norton Show". Og det er sikkert mer jeg har glemt også. 

Men jeg tar imot forslag om det er en serie eller flere DU vil anbefale :-D

Kommentarer