Geocaching på Blindern :-)

Siden Animeaften startet en halv time senere enn vanlig i dag, og fordi TK hadde kursdag og fikk tidligere helg, inviterte vi med oss Christine på nok en geocachingtur. Animeaften har visningene sine på Blindern, så derfor hadde vi merket oss to forskjellige cacher i nærheten som virket interessante :-)

Den første cachen vi prøvde oss på var en multicache. Det vil si at man må lete på forskjellige steder for å komme til den endelige koordinaten. Vi fulgte en slags rebusløype der vi måtte lete oss fram til forskjellige statuer og bygninger som kunne gi oss svarene vi trengte :-)


Først oppsøkte vi en byste av Ivar Aasen:-)


Denne staute karen er Niels Henrik Abel ^_^


Georg Sverdrups hus, hvor det største biblioteket på Blindern ligger, var også verdt å ta en titt på :-)


Vi måtte også oppsøke den imponerende veggkunsten på Fysikkbygget.

Og vi fant svaret, som ledet oss...


...under en trapp! Der var det vondt å sitte! Vi konkluderte med at skulle vi noen gang bli hjemløse hadde vi i det minste funnet en mulig overnattingsplass.


Cachen!


Den var ganske stor, med en notisbok som logg.


Og jammen var det ikke en ordentlig skattekiste med en masse spennende saker oppi! Nesten litt for mange saker. Er det ingen som har lyst til å ta med seg skatter hjem?


Jeg og Christine valgte oss hver vår skatt. En heklet blomst til meg og en stor, fin perle til Christine :-)


Vi la tilbake et fint postkort med Mummidalen-motiv :-D

Så dro vi videre til neste cache, som ifølge hintet skulle befinne seg under den midterste benken.


Det første vi fikk øye på var det som lå oppå den midterste benken! En kork hvor det sto: "Kan man ønske mer?" Kanskje det var skatten?


Men neida, det var faktisk en cache under benken! Vi kunne ønske oss mer :-D


Vi fant loggen.. Og...


Skatter! Studenter kan virkelig det med geocaching altså :-D Noe av det kan kanskje klassifiseres som "skrot". Som en mindre enn halvfull parfymeprøve og et fillete papirflagg. Lillebror synes jeg fant den beste skatten noensinne: Et bilde av Barcelonaspilleren Xavi! Jeg tok med alle skattene hjem :-)


Og la tilbake et kattepusklistermerke og blå neglelakk ^_^

Så var det bare å ta med seg byttet og gå for å møte gjengen og se på tegnefilm :-D
Herlig fredag :-D



Vi hadde en flott geocachingtur i dag, og turen til Blindern og rundt omkring på området endte med 5618 skritt. Høsten er overalt, men rosene holder stand :-D


Kommentarer