Bursdagbursdagbursdag :-D

I morgen fyller min kjære år, og alle vet at bursdager er til for å feires! Gjerne mange ganger, men minst en gang i året ;-) Så langt har vi feiret TK's dag to ganger. På lørdag og på søndag. I morgen blir det tredje og siste gang for i år. Alle gode ting er tre, som man sier, så da satser vi på det :-)

I og med at det er en viss fare for at TK leser bloggen min, der han sitter på hotellrommet sitt etter endt jobbseminar, skal jeg ikke si noe mer om morgendagen før i morgen. Til da kan vi sette oss i tidsmaskinen og reise en liten tur til lørdag 22. september. Siden det er så kort en tur sløyfer vi sikkerhetsbelte. Nei, forresten, ta det på. Jeg har hørt et rykte om at tidsreiser er nokså humpete.

*bssssjjjjjjrrrommmmmmmsssszzzzwwasjkabom*
Det er lørdag!

Jeg, TK og Christine prøver å treffes med jevne mellomrom, og når en av oss har bursdag er det obligatorisk oppmøte. Jeg og Christine har planlagt dagen i fellesskap, og TK har ikke noe annet valg enn å prøve å henge med så godt han kan. Vi starter med å ta TK's syn og hørsel...

Og så leder vi han rundt omkring helt til den rette bussen kommer. Hvor skal vi mon tro? Det er det bare jeg og Christine som vet ^^


Og der var vi fremme ved Teknisk Museum på Kjelsås! Her er det så mye rart og spennende at det blir umulig å følge med uten en vaffel i magen :-)

Så er det på med arbeidsklærne!

Vi starter med å utforske utstillingen Mind Gap. Her lærer vi litt om sinn og hode samtidig som også sansene får en liten utfordring.

 Fra en verden av speil til telefonskogen.

Nå har vi sett alt fra akvariefisk til jukebokser, men Teknisk Museum har fortsatt mer på lager! Her er skjelettet til et par siamesiske tvillinger fra utstillingen "God bedring! Mennesker, teknologi og viten på sykehus." 

I underetasjen ligger Vitensenteret og her er det mulig å lære gjennom interaksjon og lek. Christine og TK pumper vann for harde livet i ett minutt og produserer nok elektrisitet til å spille Playstation i ett sekund.  

 Det er moro å teste sin egen reaksjonsevne! Skynd deg og trykk på lyset TK!

 Nå nærmer klokken seg 18, og vi tar trikken til Grünerløkka. Vel framme fortsetter vi til fots, blant annet gjennom Birkelunden der markedsfolkene pakker ned for dagen. Bra det ikke var hit vi skulle :-)

Vår plan sier nemlig at det er på tide å spise, og vi har bordreservering på The Nighthawk Diners! Her er det bare Christine som har vært før.

 Servitrisene har stilige kjoler :-)

TK bestiller en milkshake, og den er gooooood!

Så kommer maten. Mens Christine spiser tunfisksalat og jeg spiser kylling, koser TK seg med hamburger. Alt av mat kommer visst i amerikanske porsjoner.

Vi blir gode og mette og TK får bursdagsgave fra Christine. Hva er det, hva er det?

Oi! Så fiiiiiiin! Heldiggrisen TK :-D

Nå klarer vi litt dessert. Og siden vi plutselig befinner oss i USA blir det mye dessert! Blåbærpai med is! (Jeg spiste sjokoladekake).

 Så sier vi hade til The Nighthawk Diners. Det er bare såvidt vi klarer å røre på oss, men vi har mer på tapetet og tusler opp mot Ringen kino!

Der har vi bestilt kinobilletter til komfortsalen, med gode justerbare lenestoler. Forhåpentligvis klarer vi å holde oss våkne gjennom filmen :-)

Og det klarte vi! Vi har hatt en kjempefin dag! Og samtidig som vi begynner å gå hjemover kjører trikken forbi med reklame for filmen vi så: "Som du ser meg." 

Har det vært en fin tur? Nå er det på tide å returnere til nåtiden. Det er gaver som skal pakkes inn og dessert som skal lages og dere har også kanskje litt som bør gjøres eller som dere har lyst til å gjøre. I morgen blir nok en fin bursdag og jeg håper dere kikker innom bloggen og blir med på den også :-)


Kommentarer

  1. Hurra for fin feiring og hurra for TK på selve dagen i dag!:D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar