Fra topp til tå på bryllupsdagen!

Mange kommende bruder bruker lang tid på å finne den rette kjolen. De rette skoene. De rette smykkene. Noen bruker en god del energi på å få brudgommens klær til å matche. Bryllupsdatoen ligger gjerne minst ett år inn i fremtiden. Jeg hadde 4 måneder. Bra med tid det også. Spesielt siden det var kjøp av kjole som fikk oss til å bestemme tid og dato til å begynne med :-D

Da er det på tide å vise frem våre bryllupsoutfits, som det så populært heter i bloggverdenen :-)


Den fantastiske kjolen!


Den er nydelig. Sjøgrønn og flagrende, sommer og vinter på en gang. Kjøpt på Noa Noa (Christmas Collection 2011) for cirka 1600 kroner. Det er den dyreste kjolen jeg eier og har. Bare det å bruke så mange penger på en kjole... Det er kanskje ikke så rart jeg kom på at den kunne være bryllupskjole - i en sånn setting virker den jo utrolig billig ;-)

Smykkene :-)


Siden vi skulle ha et vinterbryllup og kjolen var så fin og kald i fargen, bestemte jeg meg for å spille videre på det. Stroppene på kjolen var allerede dekket av blanke krystaller og jeg ville ha noe fint og enkelt som passet til tema. Blomster i kalde farger og snøkrystaller. Å finne snøkrystaller var lettere sagt enn gjort. Men så dro vi en snartur innom julemessa ved Karl Johan, Julemarked i Spikersuppa, og der hadde Sølvsmia en stand. De solgte nydelige anheng og jeg kjøpte en snøkrystall med isblå sten i midten. Den kostet rundt 350 kroner. Kjeden hadde jeg fra før. Armbåndet nederst til høyre fikk jeg av min lillebror på julaften, og passet perfekt til kjolen. Diademen/hårbøylen hadde jeg kjøpt for 70 kroner på H&M for mange år siden uten å ane at den skulle brukes til bryllup. Som brud skulle jeg jo bruke en tiara! Da jeg skulle bli brud syntes jeg disse "isblomstene" passet best :-) Gifteringen var også en naturlig del av antrekket ;-) 

Sko!


Noe av det jeg gruet meg mest til var å finne sko. Jeg har så vanskelige føtter. Jeg ville ha litt hæl, men ikke for mye. Jeg var innom en skobutikk med jevne mellomrom, og etterhvert, på Skoringen, fant jeg et par som ikke bare var fine, men som satt godt på foten også! Cirka 750 kroner, og jeg synes de passer til alt :-)

Vinterjakke!


Det jeg gruet meg nest mest til å handle. Jakker og sko er noe av det vanskeligste jeg kjøper. Og på vinteren må man ha jakke. Sånn er det bare. Dette er en jakke i merket Tiger og jeg kjøpte den på Høyer for 1050 kroner. Den var på 70 % avslag!

Hodeplagg :-)


Dette var det man kaller et impulskjøp. Jeg var meget fokusert på strømpebukse da jeg entret Estetique i 1. etasje på Steen & Strøm. Jeg gikk i rask gange mot strømpebukseavdelingen da fargerike hatter og 50 % skilt dukket opp i øyekroken. Jeg bråstoppet, bokstavelig talt. Jeg skulle gjerne ha sett det på film :-) Det er en ullhatt i merket Rosenvinge og den kostet 250 kroner på salg :-)
I og med at hatten ble brun, bestemte jeg meg for å kjøpe brun strømpebukse også.

Skjerf :-)


Til jul fikk jeg et kjempefint brunt skjerf av det ene søskenbarnet mitt med familie, og det var perfekt. Brunt og galant. Det gjorde susen :-D

Veske og votter :-)


Jeg hadde ikke tenkt så nøye på noen av delene, men skjønte etterhvert at begge deler var nødvendig. De fine vottene er kjøpt på Accessorize og jeg fikk dem av søsteren min under utdrikningslaget mitt. Hun hadde tenkt på fargetemaet mitt og kjøpt et par med lyseblått mønster :-)
Veska har jeg laget selv. Det skulle egentlig være en gave, men så ble den ikke som jeg hadde tenkt og jeg beholdt den selv. Hempene kostet 10 kroner på Panduro. Garnet husker jeg ikke. Jeg vet bare at den krympa litt mer under tovingen enn jeg hadde tenkt og at den tettet vaskemaskina mi ^_^

Og det var klærne mine. Alt i alt shoppet jeg for cirka 4000 kroner. Alt annet hadde jeg hjemme fra før eller jeg fikk i gave. TK derimot, måtte kjøpe alt nytt.

Brudgommens klær :-)


Vi var veldig usikre på hvor vi skulle kjøpe dress, men dristet oss til slutt inn i en av byens skumle dressbutikker, House of Singles. Betjeningen var langt mindre skumle enn man skulle tro, de var rett og slett veldig hyggelige, og mens TK fikk hjelp fikk jeg cola zero :-)
Vi var ute etter en brun dress, men det ble vanskelig siden moten ikke brydde seg om brunt akkurat da. Blått derimot, var siste skrik. Så det ble en blå dress med hvit skjorte og en lys vest med brune detaljer. Mansjettknappene hadde samme mønster som vesten.


Skoene ble kjøpt samtidig. De er brune og kjempestilige. Tilsammen kom dress, slips, skjorte, mansjettknapper, sko og vest på cirka 5300 kroner.


I tillegg hadde han hatt. Den fikk han hos foreldrene sine julen 2010 :-)

Dere kan tro vi var fjonge og fine sammen ;-)








I dag gikk vi fra Gets servicesenter, der vi prøvde å skaffe oss modem for trådløst nett, via Meny på Bjølsen og videre rett hjem. Turen kom på 3049 skritt, men det trådløse nettverket ble igjen hos Get, for de sendte med feil pakke. Det er duket for ny Get-promenade i neste uke og da finner man kanskje på å plukke pærer også, ikke bare ta bilde av dem ;-)

Kommentarer