Bursdag :-)

I dag har jeg vært i barnebursdag :-D Bursdagsbarnet ble hele 2 år og virket litt forbauset over at det plutselig kom så mange på besøk, men hun hadde ikke noe imot hverken det eller alle gavene vi gjestene hadde med :-)

Av meg fikk hun en grønn pakke med hvite prikker (papiret er kjøpt på Panduro). 
Mon tro hva som er inni..


Tada! :-D


 Jeg ga bort, for andre gang i år, et fint puslespill fra Djeco. Fargene er veldig behagelige og fine og tegningene er både enkle, estetiske og morsomme. Det jeg liker best med dette puslespillet er at det går over tre lag. Først tar man bort løvet og trestammen og får se hvordan dyrene bor i treet. Så kan man ta bort det nivået også og til slutt kan man ta ut dyrene :-)


Jeg har faktisk litt lyst på dette puslespillet selv ^^ Men det er bedre at det blir brukt av barna enn at det skal stå til pynt hos meg :-)

Jeg synes det er kjempegøy å gi bort gaver og jeg vil tro at denne faller i smak, når roen har fått senket seg og man endelig får tid til å undersøke presangene sine ordentlig:-) Men først må man spise litt og så må man leke litt med alle barna som er på besøk og så må man drikke og spise litt mer. Og det er jo klart. Kake får man ikke hver dag! Jeg vet ikke hvem som var mest fornøyd med trakteringen, bursdagsbarnet eller jeg (alias Kakemonsteret).

Mmmmmmmmm :-D


Sjokoladekake, ostekake, kanelsnurr og saft :-D
For en superbursdag ^_^





*********************************************************************************
^_^ Dagens lille promenade ^_^
********************************************************************************



Dagens tur gikk fra Kjelsås Stasjon via Sagene Frukt og Grønt og så opp den lange trappen til leiligheten vår. Vi fulgte ruta til buss 54. Det var overskyet, men opphold. Vi gikk blant annet forbi dette morsomme skiltet med en illustrerende vannkran oppe til venstre. Turen kom på 6218 skritt. Det hadde den store kakespiseren godt av :-)

Kommentarer