Mandagsbursdag ^_^

God morgen!

I skrivende stund er det 4 grader og det ser sånn ut ute:
Det er visst meldt å være en våt dag. Heldigvis har vi tak over hodet!

Inne ser det sånn ut ^_^
Hurra for meg ^_^

Jeg må si at dette er en flott start på uken. Frokost. Kake. Litt kortere dag på jobb, om det ikke er for travelt. En god film, god mat. Gaver! TK ga meg en bok til frokosten ^_^

Også fikk jeg denne kule planten i går:
 TKs familie var invitert på selskap og de hadde med så mange fine gaver at halvparten hadde vært mer enn nok:
Hjemmestrikket lue og sjal, lamineringsmaskin, garn, tegneserie, tv-spill og et kjekt serveringsbrett! Jeg er så heldig! Og ekstra heldig som har en svigermor som strikker så fine ting i så fine farger (litt dårlig lys på bildet til venstre, så fargen på det til høyre er mest riktig) ^_^

Jeg skal feire bursdagen min hjemme, i ro og mak, og gjøre ting som jeg liker å gjøre. Det gleder jeg meg til. Som sagt så har det allerede startet veldig bra! I fjor var jeg i Bergen på bursdagen min. Det var så koselig! Selv om det er et stykke hjemmefra ^_^

Dagen var litt grå. Det regnet litt først, men det gikk fort over. Vi var i grunn veldig heldig med været mens vi var der.
 Jeg hadde lørdagsbursdag, som nok er den fineste bursdagsdagen, og mitt største ønske for dagen var å besøke:
 Jeg hadde vært et par ganger i Bergen før, men ikke så mange dager på rad, og jeg hadde ikke vært på akvariet. Jeg elsker å se på livet i vann. Og på land. Det er alltid litt blandede følelser, for jeg vil så gjerne at alle dyr skal få lov til å være fri, men når det først finnes akvarier og dyrehager så klarer jeg ikke å la være å dra å se på de fantastiske dyrevennene våre.
 De er så vakre og kule og fantastiske! Og det så ut som om de hadde det bra.

Det var et veldig fint besøk og et veldig fint akvarium. Har du forresten sett "Romeo + Juliet" fra 1996 med Clare Danes og Leonardo DiCaprio? Kjempebra film. Når Romeo og Juliet først møtes så ser de hverandre gjennom et akvarium. Det har man mulighet til å gjøre i Akvariet i Bergen. Jeg lurer på om mange har møtt kjærligheten der?
 TK er min prins ^_^
Men fiskene i Bergen tok ikke hensyn til fotografen, som dere ser ^_^

Resten av dagen vandret vi rundt og så oss om i byen. Og vi var på kino. Og vi spiste masse god mat. Og kake. Og jeg fikk åpnet gaver.

Vi så blant annet en del street art av forskjellig slag.
 Også synes jeg det er gøy å ta bilder av detaljer. Som en gjenglemt kopp. Eller kumlokk. Eller rust.
 Bergen har mange trapper.
 Jeg liker Bergen veldig godt. Det er et veldig romantisk sted med mange små detaljer, mange trange smug, mange fine trehus.
Selv om jeg synes det er morsomst å ta bilder av ting, så ble det noen bilder av folk også ^_^
 Jeg prøvde så godt jeg kunne å se ut som en stabukk på bildet nederst til høyre. For etter god mat og sjokoladekake avsluttet vi kvelden med å se på den islandske filmen "Stabukker".
 Jeg likte den, men den var litt trist... Jeg velger å tro at alt ble mye bedre etter at rulleteksten var ferdig!

Sånn var altså bursdagen min i fjor! Jeg fikk mange fine ting. Sokker, LP-plater, filmer, spill, puslespill. TK skjemmer meg helt bort.
 Puslespillet jeg fikk la jeg ferdig i forrige uke ^_^
Og med dette festbildet avslutter jeg dagens bursdagsinnlegg. Det er flere enn meg som har bursdag i dag og jeg håper alle får en flott feiring! Også ønsker jeg selvfølgelig alle de som ikke har bursdag en bursdagsfin dag likevel. Mandager kan være litt tunge, men de har potensiale til å bli veldig fine dager likevel ^_^

Kos dere masse!

Kommentarer