Året som gikk - 2012 :-)

Og for et begivenhetsrikt år det har vært! Nyttårsforsettet var å delta på mer kulturelle begivenheter. Det, i tillegg til familiebegivenheter, har preget året i stor grad og jeg må si at jeg er særdeles fornøyd med 2012 :-)


I januar gikk mesteparten av tiden til å planlegge mitt og TKs bryllup. Vi lagde invitasjoner og gikk på rekognoseringsrunder i forskjellige butikker for å se om vi fant noe å putte på en ønskeliste til de som ønsket det. Vi så blant annet en del på kunstbøker :-) I tillegg var vi på Hurra Torpedo-konsert og vi fikk med oss Oslo Filharmoniorkester som spilte musikk fra Star Wars på Oslo Konserthus ^_^
OG: Jeg brukte julepenger på å kjøpe meg Nintendo 3DS :-D


29. februar giftet vi oss på Oslo Rådhus! En fantastisk dag og en fantastisk avslutning på februar. Det var en hektisk måned. Heldigvis kom mamma og lillebror og hjalp oss :-) I kort tid før bryllupet presset vi inn to konserter, Youth Pictures of Florence Henderson (10.feb) og Mark Lanegan Band (25.feb!). I tillegg hadde både jeg og vår niese bursdag og min superforlover arrangerte utdrikningslag! :-)


Mars! Hvetebrødsdagene :-) En hvilemåned etter hektiske februar. Mens Mamma og Lillebror fortsatt var på besøk fikk vi med oss Kaizers Orchestra på Sentrum Scene og vi så "Mio min Mio" på Trikkestallen (dukketeater). 28. mars så jeg, TK og Christine "Hunger" på Trikkestallen, figurteater basert på Hamsuns "Sult". Kjempebra og minneverdig. Også i slutten av mars, min lillebror ble 15 år. I bursdagsgave fikk han en dekorert skoeske med en masse ting og tang, så naturlig nok tegnet jeg en del denne måneden. Bildet over er av topplokket :-) 


Min gode venninne og arbeidskollega Christine ble med hjem til bygda på påsketur i april. Det var hennes første tur så langt nord, og det var morsomt å ha noen å vise hjemplassen til. Det ble en annerledes påsketur der man hadde fokus på å oppleve mer enn det sofaen har å tilby ^_^ Det ble blant annet en del gåturer. I slutten av måneden fikk jeg være med på feiringen av herlige Ankis 30-årsdag, som blant innebar fjøskonsert med rockabillymusikk. Det var helt herlig :-)


I mai ble Lillebror konfirmert! I år blir han 16 år. Som tiden flyr. Jeg og TK tok på oss ansvaret å fikse bilde til takkekort, og her er vi ute på fotoshoot. Det er en aldri så liten motivasjonstale som foregår her tror jeg: "Stram d opp, et par bilda t grei du!" -"NEI!". ;-) Ellers hadde fadderbarnet mitt Jenny 4-årsdag og det innebar skattejakt, deilige kaker og ansiktsmaling :-)


I juni kjøpte jeg meg en fantastisk bok: "The Art of the Disney Princess". Jeg tror jeg liker prinsesser. Er jeg ikke litt for gammel for det? Her ser jeg og vår prinsesseniese på bilder i boken. Vi er i bursdagsselskap hos Svigermor :-) Ellers i juni... Vi var en svipptur innom Oslo Comics Expo og jeg og TK og et par til representerte filmklubben vi er medlem av, Animeaften Oslo, på Desucon. Desucon er en event for folk interessert i japansk popkultur, spesielt spill og tegneserier. Veldig mange kler seg ut som karakterer de liker. Det var utrolig mange flotte kostymer å se! Vår prinsesseniese ville ha sklidd rett inn :-)


I juli feiret vi bryllup, igjen! Vi kalte det "sommerfeiringen av vårt vinterbryllup" og holdt selskapet på brudens hjemsted. Vi ville gjerne holde en fest der vi hadde mulighet til å invitere enda flere av vår slekt og venner. Det ble et spleiselag der alle som deltok spleiset på mat og drikke og et mer fantastisk matbord skal man lete lenge etter! På bildet har jeg på meg en nydelig blomsterkrans som min tante Torill og Lillesøster hadde ordnet istand :-) 


Mens Christine hadde sin siste arbeidsdag i barnehagen vi jobbet i i juni, hadde jeg min siste dag i august! Etter tre år i barnehage var tiden endelig inne for noe nytt! På bildet har jeg lukket porten etter meg for siste gang. De fleste barna hadde allerede begynt i ny barnehage, og jeg var ferdig med å si farvel, så det var ikke spesielt trist, bare deilig. Så var jeg plutselig student igjen :-) Og geocacher. Jeg var på min første geocachingtur! I tillegg kjøpte vi mac for bryllupspengene våre^_^


I september hadde Mamma bursdag, Tk ble 35 år, men den største dagen av alle hadde mormor som ble hele 90 år! Som fri student kunne jeg reise hjem og feire. Hun hadde egentlig ikke lyst til å feire, men innrømmet etterpå at det var en veldig fin dag :-) Før vi kom så langt fikk vi med oss feiringen av Ragnar Hovlands 60-årsdag under Oslo bokfestival (=signerte bøker) og jeg deltok for første gang på "Elvelangs med fakkellys", en årlig høsthendelse med masse småkonserter og opptredener langs Akerselva. Jeg og Christine tok med TK til Teknisk Museum for å feire bursdagen hans der :-)


Oktober = høstferie! Oktober = kultur! Etter mormors fødselsdag hadde vi en nydelig høstuke hjemme på bygda med mange turer ut i skog og mark. Blant annet ble det en liten fjelltur der jeg gjemte min første geocache :-) En perfekt høstferie vil jeg kalle det :-) Senere i oktober feiret vi Svigerfars bursdag og vi tok oss nok en tur til Trikkestallen og så "Den stygge andungen" denne gangen :-) Vi så også noen japanske animasjonsfilmer under Film fra Sør-festivalen og vi så teateroppsetningen av "De dødes tjern" på Centralteateret. Jeg og Lillesøster dro på konsert sammen, nærmere bestemt arrangementet "Fra Sør-Helgeland til Oslo" på Cosmopolite og vi dro også på Håkon Gullvåg-utstilling. Det var kjempekoselig :-) 


I november feiret vi Christines bursdag med is og (allergi)mat på konseptrestauranten Yaya's. Et stilig sted å spise. Som å være i syden :-) Men de har visst fisk og fiskeekstrakt i alt mulig, så som sjømatallergiker fikk jeg ikke så mange valg på menyen. Moro å oppleve det også ^_^ Ellers ble det en del kulturelle begivenheter denne måneden også. Vi så "Spamalot" på Folketeateret, "Rock Journey" med Romsås Janitsjar på Cosmopolite og da Mamma kom på besøk var vi en gjeng som dro og var publikummere på Nytt på Nytt :-) Mamma ordnet så jeg fikk grønne planter i hus og vi var også noen dager hos min Lillesøster i Gjøvik :-)


I desember var det eksamen! For første gang på lenge. 2 stykk skoleeksamener. Så ble det juleferie. Quizlaget vårt endte på sjetteplass sammenlagt på Samfunnet, og vi fikk premie for å ha møtt hver eneste gang. Vi feiret fødselsdagen til TKs bror med ballettoppvisning med vår niese som deltaker og jeg fikk endelig møtt min forlover Asi sitt nye tilskudd i familien. Jeg ble da æret med å få gleden av å være en av Fridas faddere. Mitt andre fadderbarn :-D Så ble det hektiske juledager både her i Oslo og etterhvert i hjembygda. Jeg og Mamma lagde pepperkakehus med dropsvindu og lys inni. Jeg er fortsatt imponert :-) På julaften ble jeg som vanlig overveldet og glad, og jeg håper de som fikk gaver fra meg også ble glade :-) Så dro jeg hjem til TK og feiret siste rest av jul og nyttår sammen med ham :-)

2013 har startet og jeg er optimistisk :-)

Takk til alle som har vært med og gjort 2012 til et minneverdig år :-D


Kommentarer

  1. For en herlig oppsummering, og for et herlig år! Gleder meg til nye sprell med deg og TK i 2013 :-)

    SvarSlett
  2. Det gjør vi også! Og det er ikke lenge til første sprell en gang :-D

    SvarSlett
  3. Sukk... ble det bom stopp i 2013?!?!

    Her sitter jeg og koser meg med oppsummeringen av 2012 - og få finner jeg ikke noe mer? Vi har jo september! Du må komme tilbake! ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig! Og nå er jeg tilbake ^_^ Endelig! Skal prøve å bli flinkere til både å lese og skrive, det er jo så gøy :-)

      Slett

Legg inn en kommentar